Det sker af og til man kommer til at ramme et eller andet, man ikke lige opdager. Pludselig er alt fucked. Det er SÅ irriterende og man stirrer sig totalt blind på hvad der kunne være galt.

Så spørger folk som regel på Facebook grupper eller i deres status før de prøver en simpel Google søgning. Har du fundet vej ved hjælp af google, hertil? Så elsker jeg dig!

Anyway! Lad os komme til pointen, jeg så en grafiker-kollega have dette problem. Godt nok på Mac, men jeg er sikker på det samme kan ske på en PC. Så tager lige fejl søgningen fra top til bund.

  • Genstart Indesign, det er som regel det første problem der løser mange ting
  • Genstart din computer
  • Tjek i Edit > Keyboard Shortcuts > Set, hvad står den til? Den skal stå til Default eller hvad du nu normalt bruger og fortrækker
  • Har dit tastetur skiftet sprog? På PC kan Shift+Alt gr løse problemet. På mac finder du så vidt jeg ved sproget oppe ved uret eller i Finder > Preferences
  • Start InDesign og tøm Cache ved opstart. På PC gøres det ved at Starte Indesign og lige efter, hold Shift+CTRL+Alt. På Mac holder du Shift+CMD+Alt nede. Så bliver du spurgt om du vil gendanne og du siger yes sir!

Jeg håber en af disse ting løste problemet og hvis ikke, så beklager jeg for ulejligheden.

Rigtig god arbejdslyst

tak-det-virker

Leave a Reply

copyright C 2019 Kenneth Bryhl

da_DKDanish