Jeg har haft Netatmo Pressence i godt et års tid. På godt og ondt.

Netatmo Pressence er super nemt at sætte op, installere og gøre klar. Det krævede dog lidt mere end en standard router, for at kunne køre. Det fik jeg løst ved at købe mig noget ordentligt som jeg selv kunne styre, i stedet for Stofa’s standard løsning.

State: TOO_small

Jeg har oplevet flere gange, efter f.eks. en strøm afbrydelse i huset at mit Netatmo Pressence har meldt en fejl:

Video Unavailable. Check the SD card. state:TOO_SMALL

Og den har givet mig grå hård! Jeg har bandet og svovlet i vild skab! Jeg har været i kontakt med Netatmo 2 gange og de har sendt mig et nyt SD kort, kommet med fifs osv. da de uden diskution mener det er SD kortet den er galt med.

Det er det ikke!

Løsningen tak!

Ja, ser du – jeg vil gå så vidt at kalde det en bug. Jeg har fundet løsningen, som har virket hver eneste gang.

 1. Kravl op til dit kamera
 2. Tag bunden af, den er monteret med en lille klik funktion i plastiken.
 3. Træk forsigtigt dit SD kort ud
  1. Den kan være snasket godt ind i noget silikoneolie for at skabe den vandtætte barriere
  2. Evt. tør dette forsigtigt af med fnugfri stof.. hold nu kæft. Jeg tørrede det af i mine bukser!
  3. Der sidder rigeligt i kameraet til at genskabe effekten
 4. Sæt dit SD kort i igen.
 5. Færdig – tjek din map, dit kamera skulle gerne rulle lidt film igen!

Leave a Reply

copyright C 2019 Kenneth Bryhl

da_DKDanish